tisdag, april 14, 2009

Vem är Lillan?

Varför lillan´s tuva?

Som yngst i en syskonskara på 6 och därtill en riktig sladdis fick jag som barn heta Lillan. Det känns skönt att få känna sig liten ibland och det tänker jag göra här. Jag har mycket bus och knas inom mig som jag gärna delar med mig av.

En liten tuva är för mig som en liten oas där det grönskar och t o m kan växa mumsiga bär. Min blogg får bli min lilla oas där jag kan sitta och filosofera. Det kommer säkert bli ett och annat recept här också eftersom jag gärna bakar och lagar mat.

Som här t ex. När man fyller år räcker det inte med en tårta. Det ska vara fler och gärna olika sorter.Saftig morotskakaEn ljuvlig chokladcheesecakeOch en riktigt mustig chokladtårta med fina råvaror!
Det är bara ett litet krux..........recepten är inte från GI-boken!

Efter detta mitt andra inlägg kan jag konstatera att jag är bättre på att baka än att blogga.

2 kommentarer:

Signes vind sa...

En lite fågel sjöng och förmedlade ända till Göteborg om en stor händelse i bloggvärlden. Så kul att du börjat blogga!! det ser väldigt bra ut och ska bli så roligt att följa.
Klart att det ska vara många tårtor när man fyller år ;-)) - ska snart börja baka till den stora dagen!
Kramar Signes vind

lillan sa...

Jag har lite (läs mycket) att lära, men har ju 2 experter i familjen att få hjälp av. Sedan är det bara tiden som fattas och inser att inläggen inte kommer att komma så tätt i början.
Tyckte bara det var kul att komma igång!
stor kram